Caffè Vero: Italiensk kaffegigant etablerer seg i Norge

Caffè Vero: Italiensk kaffegigant etablerer seg i Norge

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Caffè Vero Norge importerer og leverer kaffe i hele bønner, kaffekapsler, espressopods, filtermalt, istekonsentrat og andre produkter tilknyttet kaffe. I 2015 åpnet Caffè Vero også Kaffebar på Down Town kjøpesenter i Porsgrunn, som er den første i sitt slag. Caffè Vero er etablert i 17 Europeiske land.

Caffè Veros hovedmarked er kaffebarer, kantiner, restauranter, kafe og butikker. Den nye kaffebaren på Down Town er en spesialforretning innen Italiensk kaffe, te, sjokolade og pasta. Caffè Vero kaffemeny innehar bla. Caffè Vero’s egen Espresso Softis, Smoothie og Iste samt et rikt utvalg av espresso, cortado, latte, iskaffe og lignende.

– Vi har lenge hatt salgsrettighetene for Caffè Vero i Norge men når vi først fikk muligheten til å kjøpe alle markedsrettigheter og etablere kaffebrenneriet i Norge, var det bare å brette opp ermene, forteller styreleder for Caffè Vero i Norge Stig Andengaard.

– Spesielt etablering av vår nye kaffebar har gått over all forventning. Det har vist seg å være et svært populært konsept og vi ser for oss mange flere kaffebarer i tiden fremover, fortsetter Andengaard.

I EU og USA, men ikke Norge
For flere år siden ble Caffè Vero sitt varemerke registrert både i EU og i USA, av det italienske hovedselskapet. Et EU varemerke dekker alle EU landene, men ikke Norge.

– Jeg var ikke klar over at Caffè Vero sitt varemerke ikke gjaldt Norge. Det var faktisk kontaktpersonen i Trademack til en av mine forretningspartnere som oppdaget dette. Han hadde sett en avisartikkel om oss, og ringte meg med en gang, forteller Andengaard.

Mange utenlandske aktører er ikke klar over at Norge ikke er inkludert i et EU varemerke. Dette kan gi ubehagelige overraskelser om innehaveren tror merkevaren er beskyttet i Norge.

Ved etablering i flere land er det alltid fornuftig med en gjennomgang av beskyttelsen i de ulike landene. Trademack håndterer varemerker over hele verden og kjenner godt til hvilke løsninger som brukes for å beskytte merkevaren best mulig internasjonalt.

Topp kvalitet
Caffè Vero er kjent for sine svært gode kaffekvalitet. VG nett og Klikk.no testet Caffè Vero’s kaffe med følgende resultat: “Det er ingen grunn til å bruke annen kaffe. Kaffen i de to typene (Caffè Vero Arabica og Caffè Vero Gold) vi testet er simpelthen fabelaktig. Kaffekvaliteten er så god at det virker meningsløst å, eh, trakte etter noe annet”.

Caffè Vero sitt ønske er derfor enkelt og greit at du skal drikke en kopp kaffe som etterlater deg et ønske om å kjenne den gode smaken igjen.

Vil du vite mer? Bestill uforpliktende informasjon nå ved å fylle ut skjemaet.

varemerke
Sending
DelShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page